Örömmel vettünk részt idén is a TEGY rendezvényén

Örömmel vettünk részt idén is a Tető Építők Egyesületének rendezvényén. Hiszen az A-Plast Kft. számára kiemelten fontos, hogy minőségi üregkamrás és tömör polikarbonát lemezeinkből, valamint az azokhoz rendszerszinten kapcsoló kiegészítő elemekből (pl. leszorító profilok, fektető és tömítő gumik, porfestett termékek stb.) szakértő tetőfedők építsenek a vevői igényeknek mindenben megfelelő, kifogástalan polikarbonát tetőt.

Így megragadunk minden lehetőséget, amely a kivitelező partnereinkkel való szakmai egyeztetésre, a közös fejlődésre és a szakértelem, tapasztalat egymásnak való átadására ad lehetőséget.

A TEGY szakmai kiállítása is ebbe a koncepcióba illeszkedik és nagyszerű lehetőséget biztosított a tetőfedő szakemberek számára, hogy találkozzanak, tapasztalatokat cseréljenek és megismerjék a legújabb iparági trendeket. A rendezvény színvonala kiemelkedő volt, a résztvevők szakmai tudása és elhivatottsága pedig inspirálóan hatott.

A kiállításon bemutatott polikarbonát tető rendszereink nemcsak professzionális megoldásokat vonultattak fel, hanem egyedi megoldásaikkal is felkeltették a szakemberek figyelmét.

A polikarbonát tetőrendszer az egyetlen olyan megoldás, amelynél a fényt nem zárjuk ki, így természetes világítást biztosít akár a lakótérben is. Ha pedig a fény mennyisége túl intenzív lenne, egyszerűen árnyékolóval csökkenthetjük azt, biztosítva ezzel a maximális kényelmet. Mindemellett a polikarbonát tetőrendszerünk kedvezőbb árszinten kínál alternatívát az üveg tetőkhöz képest, így költséghatékony megoldás is egyben.

Bízunk benne, hogy a minőség és az innováció kombinációja elnyerte minden résztvevő tetszését és hozzájárulhat a jövőbeni projektjeik sikeréhez. A kölcsönös kapcsolatok és a szakmai együttműködés erősítése érdekében izgatottan várjuk a jövőbeli együttműködési lehetőségeket!

Hisszük, hogy magasan képzett tetőfedő partnereinkkel együttműködve a vevőink igényének messzemenően megfelelő tetők fognak a jövőben is épülni üregkamrás és tömör polikarbonát tetőrendszerinkkel.