Július hónap terméke az Árnyékoló rendszer amely most 20% kedvezménnyel vásárolható meg!

Július hónap terméke az általunk forgalamazott árnyékoló rendszer amelyet most 20% kedvezménnyel tudtok megvásárolni.
Az akcióban résztvevő termékek:
Az akció más kedvezménnyel (Tavaszi akció) nem összevonható!A feltűntett árak a kedvezményt nem tartalmazzák!

A-Plast Véradás

Örömmel számolunk be róla, hogy cégünk a Nagytarcsai Ipari Közösséggel együttműködve nemrégiben sikeresen megszervezett egy véradást, amely során több tucat nagytarcsai ipari parkban dolgozó és A-Plast-os kolléga adott vért, ezzel hozzájárulva a rászorulók életének megmentéséhez. Összesen 51 fő önkéntes véradónk volt. Büszkék vagyunk mindazokra, akik részt vettek ebben a nemes kezdeményezésben!
A véradás fontosságát nem lehet […]

Construma 2024

Találkozzunk a Construmán!
Az A-Plast idén is szeretettel vár Téged a Construmán, 2024. április 10-14. között!
Látogass el a standukhoz, hogy részesülj az egyszeri, 10%*-os exkluzív kedvezményünkből! Az akció részletei itt elérhetőek.
Jól hangzik ugye? De ez nem minden! Kérdéseidet most közvetlen felteheted kollégáinknak, ezzel megtéve az első lépést a kültéri hűsöléshez a legforróbb nyári napokon is, hiszen a Solar Control […]

Nem minden műanyag szemét!

Az egyszer használatos műanyagok, mint például a műanyag zacskók, poharak, tányérok és evőeszközök, számos hátránnyal járnak és gyakran szennyezik a környezetet. Az eldobott műanyagok jelentős mennyiségben kerülhetnek a természetbe és komoly környezeti károkat okozhatnak az ökoszisztémákra.

Üregkamrás polikarbonát lemezek betekintés gátláshoz

Szeretnénk felhívni figyelmét egy olyan alkalmazási megoldásra, ahol üregkamrás polikarbonát lemez van használva betekintés gátlása céljából.
Az üregkamrás polikarbonát lemez alkalmas hosszútávú és esztétikus megoldás megvalósításához, igényesebb és minőségibb megoldás, mint pl. egy mezőgazdasági fólia felhelyezése.
A képen látható esetben bronz színű üregkamrás polikarbonát lemez van felhasználva erre a célra.
Belátásgátláshoz javasolt lemez színek:
Árainkról tájékozódjon árlistánkból, melyet ezen […]

Tetőfedő szakmai nap 2023

Február 24-én került megrendezésre a 2. Tetőfedő szakmai nap elnevezésű rendezvényünk.
A nagytarcsai központi épület volt a helyszíne az eseménynek, melynek előzménye a 2022-es évben először megrendezésre kerülő és nagy sikert arató, első szakmai partnertalálkozó, ami után sorra kaptuk a visszajelzéseket, hogy igény van az ilyen jellegű szakmai találkozókra. Így idén újra meghívtuk a kivitelező, tetőfedő […]

Üregkamrás polikarbonátok alátámasztási igénye

Vásárlóink részéről rendszeresen felmerül kérdésként, hogy az üregkamrás polikarbonát lemezeinket milyen sűrűn kell alátámasztani.Fontos, hogy szakszerű kivitelezés esetén a lemezeket a cellairánnyal párhuzamosan elegendő alátámasztani, és minden esetben az alátámasztások középpontjától mérjük a távolságokat.
Ezt szemlélteti az alábbi ábra:
A lemezek alátámasztási igénye eltérő a különböző típusok esetén:

Lemez típus
Maximális alátámasztási tengelytávolság (mm)
Standard táblaszélesség (mm)
Standard táblaszélesség esetén az […]

MULTICLEAR™ SOLAR CONTROL

A MULTICLEARTM SOLAR CONTROL lemezek megakadályozzák a felmelegedést
A MULTICLEARTM SOLAR CONTROL lemezek kellemes környezetet biztosítanak azáltal, hogy a hagyományos színezett lemezeknél magasabb a fényáteresztő képességük, ugyanakkor blokkolják az infravörös sugarak által okozott hőt. Ez egyidejűleg csökkenti a légkondicionálás költségeit. Az átlátszó zöld, víztiszta és antracitszürke szín esztétikus megjelenést kölcsönöz a lemezeknek.
A napfény alapvetően három fő […]

Színes polikarbonátrendszer-kiegészítő termékek

Vadonatúj termékek az A-Plast kínálatában!
Tedd színessé!
Vigyél színt a mindennapokba és válassz vadonatúj, prémium minőségű színes profilok közül! A színes polikarbonátrendszer-kiegészítő elemek között megtalálod a
Elérhető színválaszték
Színes polikarbonátrendszer-kiegészítő termékeink azonos színárnyalatúak, az elérhető színek a barna, fehér, antracit szürke.
Finomstruktúrás porfesték
A profilok felületkezelése és porszorása, a GSB és Qualicoat építészeti szabványok aktuális előírásai alapján történik. A felhasznált porlakkok, normál […]

Páraképződés az üregkamrás lemezek celláiban

A páraképződés természetes jelenség és még szakszerűen kivitelezett fedéseknél is előfordulhat.
Miért?
A meleg levegő több nedvességet képes megkötni, mint a hideg levegő. Amikor a hőmérséklet lehűl, a levegő vízmegkötő kapacitása csökken, a levegőben lévő víz mennyiség egy része (amit már nem képes megkötni a levegő) kicsapódik és a kicsapódó víz, azaz a pára megjelenik a felületen […]