Gáspár Laci is visszatérő vásárlónk!

Gáspár Laci is visszatérő vásárlónk lett! Vásárolt már tőlünk prémium polikarbonát tetőrendszert és most, új projektje megvalósításához ismét minket választott, hiszen számára is nagyon fontos, hogy minőségi termékeket vegyen kézhez, azonnal, raktárról! Büszkék vagyunk rá, hogy őt is elégedett vásárlóink között tudhatjuk!

Laci a MULTICLEAR™ STRONG X6 UV2 lemezünket választotta, 10 mm-es lemezvastagsággal, bronz színben! A lemezek kiválasztásakor nagy segítséget nyújtott számára az összes elérhető árnyalatú lemezünkből fedett A-Plast előtető!

Tekintsd meg többi termékünket is árlistánkban ezen a linken

Az idén 20 éves A-Plast Kft. őszi kampány keretein belül, azaz 2021. november 26-ig kedvezményes, bruttó 4.317 Ft/m2 áron szerezheted be a nagy fényáteresztésű EASYBOX üregkamrás polikarbonát lemezeket! Ha azonban prémium megoldásban gondolkodsz, úgy széles választékban válogathatsz Solar Control lemezeink közül! Lemezeinket kérheted opál, bronz vagy víztiszta színben, valamint Solar Control kínálatunkban elérhető színek közül valamelyikkel: zöld, antracit szürke és víztiszta! A vásárolt üregkamrás polikarbonát lemezekhez, hozzájuk tartozó kiegészítő termékekhez és a tetőfedési munkálatok fedezéséhez igénybe tudod venni az otthonfelújítási támogatást is, erről bővebben itt olvashatsz!

Vásárlásod mellé most ajándékot is adunk! Vásárolj üregkamrás polikarbonát lemezeket vagy rendszer kiegészítőket és nettó 50.000 Forint feletti vásárlásod 1 db ajándék táskával jutalmazzuk! Ha azonban nettó 100.000 Forint felett vásárolsz üregkamrás polikarbonát lemezeket vagy rendszer kiegészítőket úgy a táska mellé további 1 db ajándék kulacsot is adunk! Az ajándéktárgyak limitált szériásak így csak a készlet erejéig érvényesek! Az ajándékozásban csak a Kiskereskedelmi árlistánk szerint történő vásárlás esetén lehet részt venni! Csapj le rá most, mielőtt elfogyna! Az ajándék 2021. 09. 20. után leadott megrendelés esetén jár! 

Látogass el hozzánk még ma! Országszerte már 10 helyen vagyunk elérhetőek! Ha Nagytarcsán látogatsz meg minket, ott láthatod vadonatúj előtetőnket is, amelyen testközelből megismerheted az üregkamrás polikarbonát lemezeket az összes színben és hozzájuk tartozó rendszer kiegészítőket! Kérdés esetén keress minket, Munkatársaink várják megkeresésed és szívesen segítenek!