A-Plast – Legyen hagyomány az adomány!

Az A-Plast Kft. hagyományt teremtve immár több éve elkötelezett támogatója a Gyermekgyógyítók Alapítványnak, valamint a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak.

A Gyermekgyógyítók – Magyar Gyermekonkológiai Hálózat orvosai, nővérei és ápolói – az ország 8 pontján egységes elvek alapján küzdenek nap mint nap a rákos gyermekek életéért, idestova 50 éve. Idén decemberben átadott 1.000.000 Ft adományunkkal igyekszünk hozzájárulni a munkájukhoz elengedhetetlen speciális műszerek, eszközök beszerzéséhez és közvetlenül a gyermekek gyógyításához.  

Az 1999-ben alapított Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot azért hozták létre, hogy különleges Gyermekrohamkocsik és gyermek-mentőorvosi kocsik elindításával segítsék az Országos Mentőszolgálat munkáját. Az ország négy régiójában működtetnek világszínvonalú felszereléssel ellátott mentőegységeket, melyek bármilyen helyszínen képesek percek alatt „felépíteni” egy mobil gyermekintenzív osztályt. Az alapítvány állami támogatásban nem részesül, vállalati és magán adományokból működik. Áldozatos munkájukhoz idén 500.000Ft összegű pénzadománnyal járultunk hozzá.

A 2021-es évben is köszönjük ÜGYFELEIKNEK, hogy – immár 20 éve – nálunk vásárolnak, hozzájárulva ahhoz, hogy vállalatunk elhivatott támogatóvá váljon, jó ügyek mögé állhasson!