Harmadik Tetőfedő szakmai nap 2024

Február 16-án került megrendezésre a 3. Tetőfedő szakmai nap elnevezésű rendezvényünk. Az egész napos szakmai találkozóra immár a harmadik alkalommal hívtuk meg a kivitelező, tetőfedő partnereinket. Öröm volt látni a régi ismerős arcokat, de emellett köszönthettünk olyan új szakembereket, akiket idén előszőr láttunk vendégül.

A nagytarcsai központi épület volt a helyszíne az eseménynek, melyen szakmai kiállítóként idén részt vettek az alábbi együttműködő partnereink is, hogy a prémium minőségű termékeink beépítését professzionális módon és eszközökkel végezve a végfelhasználó a maximumot kapja:

  • Stanley
  • Hikoki
  • Berner
  • Mester
  • Bosch

A program során elsőként termékmenedzser kollégánk előadása hangzott el, olyan témákkal amelyek a fő termékjellemzőkre és az elmúlt időszak fejlesztéseire fókuszáltak, úgy mint:

  • Üregkamrás polikarbonát lemezek fényáteresztése
  • Solar Control technológia
  • Porfestett alumínium profilok és kötőelemek
  • Poliuretán tömítőszalag
  • Polikarbonát tisztító folyadék

Az előadás után következett a kiállító partnereink bemutatkozása, majd pedig a kiállítók standjait lehetett megtekinteni, illetve feltenni a szakmai kérdéseket. Emellett volt alkalma mindenkinek kipróbálni olyan eszközöket, gépeket, melyek nagyban megkönnyíthetik, egyszerűsíthetik a tetőfedésben jártas szakemberek munkavégzését is.

Sok kérdés és észrevétel elhangzott, amikre megoldásokat is kaptak a látogatók.

Ebéd után az új termékünk, a polikarbonát tisztító folyadék kapcsán, egy mintatető mosást mutattunk be, ahol mindenki meg tudott győződni a termék hatékonyságáról. Hiszen a termék nem csak a már esetleg szennyeződött tető (falevelek, madárürülék stb.) tisztítását segíti, hanem a használatával kialakuló védőréteg a további szennyeződésék megtapadási esélyét is csökkenti, és így a minőségi polikarbonát tetőt még tovább élvezheti a terasztulajdonos.

Az együttműködő partnereinknek köszönhetően értékes nyereményeket adtunk át a TOP 3 forgalmú kivitelezőinknek, illetve díjaztuk is az általunk legszebbnek bizonyult tetőfedést is. Hiszen termékeink azon túl, hogy a funkció terén magas minőséget képviselnek, még szépek is. A fény beengedésével pedig a lakóteret, szobákat is világosabban hagyják ezzel a benti életminőségre és a világítási igény csökkentése által az elektromos számla összegére is jótékony hatással vannak.

Köszönhetően a sok felajánlott tárgynyeremények, kisorsoltunk több ajándékot is a látogatók között.

Jó volt újra látni, hogy tetőfedő partnereink elkötelezettek a minőségi kivitelezés mellett, ezáltal a cégünk által forgalmazott minőségi üregkamrás polikarbonát lemezek, tartozékok jó kezekben vannak: beépítésük során a kivitelezés rendszer szinten történik, ezáltal hosszú évekig fogják szolgálni vásárlóinkat.

Külön öröm a partnereink pozitív visszajelzései és nagyfokú érdeklődése a rendezvény programjai kapcsán, valamint látni, hallani a szakmai eszmecseréket, tudásmegosztást, ezzel is megerősítve, hogy igenis szükséges legalább évente egy ilyen találkozó. Velük együttműködve a polikarbonát tetőjükhöz tőlünk terméket vásárló vevőink egy a valóban magas értékű és minőségű megoldást kapnak a pénzükért.

Jövőre folytatjuk!