Műanyag termékekkel a korona vírus ellen

Valószínűleg az elmúlt hetek eseményeinek ismeretében senkinek nem kell már elmagyarázni, hogy milyen fontos a koronavírus elleni védekezés közös felvállalása.

Nálunk ez most azt jelenti, hogy minden olyan kollégánk, aki nem feltétlenül szükséges az operatív logisztikai folyamatok és a személyes vevő kiszolgálás számára, home office-ban dolgozik. A termelésben, raktározásban, házhozszállításban és a személyes ügyfélkiszolgálásban részt vevő kollégáinkat pedig megpróbáljuk a lehető legjobban védeni.

Azon túl azonban, hogy mi is használjuk a maszkokat, a kézfertőtlenítőket és a 1,5-2,0 méteres kommunikációs távolság betartásának szabályát, az egész cég azon dolgozik, hogy megtaláljuk azokat a megoldásokat, melyekkel mi tudunk hozzájárulni a koronavírus elleni védekezéshez.

Természetesen ehhez üzleti érdekünk is fűződik, de kínosan ügyelünk arra, hogy az árazás szigorúan valós költség alapú legyen és véletlenül sem az extra profit szerzése motiválja azt. Persze tudjuk, hogy a mostani időkben sokan próbálnak extra bevételekre szert tenni és átlépik azt a határt, amit az A-Plast soha nem fog megtenni.

Ezen erőfeszítéseink eredményeként már büszkén mondhatjuk, hogy számos kereskedelmi egységben használható cseppfertőzés elleni védőburkolat gyártásán vagyunk túl, és elkészültek azon termékeink, amelyek nem egy-egy konkrét bolti kassza felépítéséhez kerültek kialakításra, hanem általánosabban használható megoldásokat jelentenek.