Őszi akció 2022.

Újra itt az őszi akció az A-Plastnál!

Engedd be a fényt! 

Legyen ez a mottód és vásárolj most kedvező áron minőségi üregkamrás vagy tömör polikarbonát tetőrendszert, ami védi teraszod a csapadéktól, de úgy, hogy közben fényt enged be a nappalidba!

Az őszi akció keretein belül, azaz 2022. szeptember 5-től december 16-ig kedvezményes áron juthatsz hozzá a legkedveltebb üregkamrás lemezekhez! 

Tedd színessé!

Vigyél színt a mindennapokba és válassz vadonatúj, prémium minőségű színes profilok közül! A színes polikarbonátrendszer-kiegészítő elemek között megtalálod a

  • porfestett alumínium profilokat (leszorító profilok, vízorros- és „U” profilok) 10 és 16 mm-es lemezekhez,
  • hozzájuk tartozó színazonos műanyag végzáró kupakokat és
  • színazonos rögzítőcsavarokat előre szerelt neoprénes alátétekkel! 

Ismerd meg közelebbről vadonatúj, színes termékcsaládunkat, kattints ide és olvasd el összefoglalónkat!

Ajándék

Vásárlásod mellé most ajándékot is adunk! Vásárolj üregkamrás polikarbonát lemezeket vagy rendszer kiegészítőket és nettó 150.000 Forint feletti vásárlásod 1 db ajándék esernyővel jutalmazzuk! Az ajándéktárgyak limitált szériásak, így csak a készlet erejéig elérhetőek! Az ajándékozásban csak a Kiskereskedelmi árlistánk szerint történő vásárlás esetén lehet részt venni! Csapj le rá most, mielőtt elfogyna! Az ajándék 2022. szeptember 5. után leadott megrendelés esetén jár! 

Gyere el hozzánk!

Látogass el hozzánk még ma! Országszerte már 11 helyen vagyunk elérhetőek! Legújabb üzletünket Pilisvörösváron találod! Ha Nagytarcsán látogatsz meg minket, ott láthatod modern és egyedülálló előtetőnket is, amelyen testközelből megismerheted az üregkamrás polikarbonát lemezeket az összes színben és hozzájuk tartozó rendszer kiegészítőket! Kérdés esetén keress minket, Munkatársaink várják megkeresésed és szívesen segítenek!

Otthonfelújítási támogatás

A vásárolt üregkamrás polikarbonát lemezekhez, hozzájuk tartozó kiegészítő termékekhez és a tetőfedési munkálatok fedezéséhez igénybe tudod venni az otthonfelújítási támogatást is, erről bővebben itt olvashatsz!

További termékek

Tekintsd meg többi termékünket is árlistánkban ezen a linken!