Teraszfedés, előtető és gépkocsifedés állami támogatással!

Előtető építés féláron? Hogyan lehetséges ez?

A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásának feltételeit a november 25-én megjelent 518/2020. (XI.25.) kormányrendelet tartalmazza, mely 2021. január elsején lép hatályba és 2022. december 31-ig lesz igényelhető. Az otthonfelújítási támogatás többek között igényelhető az alábbiakra is:

  • gépjárműtároló építése vagy nyitott gépkocsibeálló kialakítása
  • terasz, loggia, erkély, előtető építése
  • télikert kialakítása

A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, akár 3 millió forint is lehet. Fontos információ, hogy a támogatás nem csak egy munkálatra vehető igénybe, így azt össze lehet vonni más, a kormányrendelet szerint szintén támogatott munkálatokkal is! 

Mik a teendőim?

Kevesebb, mint hinnéd, ugyanis a támogatás igénybevételéhez nincs egyébre szükség, mint minden, a felújításhoz kapcsolódó megfelelő számlával rendelkezni, valamint néhány szükséges formanyomtatvány beszerzésére és kitöltésére, ezek az alábbiak.

  1. Kérelem. Igénylési nyomtatvány, mellyel jelzed, hogy szeretnél részt venni a támogatásban.
  2. Vállalkozási szerződés. Az munkát, munkákat végző kivitelezővel, kivitelezőkkel feltétlen szükséges részletes szerződést kötni. 
  3. Nyilatkozatok. Szükséges kitölteni, számszerűen négy nyilatkozatot, melyben többek között igazolod, hogy a megadott adataid helyesek és valósak.
  4. Számlaösszesítő. A felújítási munkákhoz kapcsolódó anyag- és munkadíjról szóló számlákat egy, közös számlaösszesítőben kell feltüntetni.

Tehát a támogatás igénybevételéhez elengedhetetlen, hogy minden anyag- és munkadíjat hiteles számlával igazolj! Az A-Plast Kft. biztosítja, hogy a tőlünk megvásárolt termékekre olyan számlát állít ki, amely az elbírálási folyamatnak eleget fog tenni! 

Hogyan vágjak bele?

A kérelem benyújtásához szükséges összes nyomtatványt egy helyen, ezen a linken, a Magyar Államkincstár honlapján éred el!

A kormányrendeletről szóló, hivatalos információkért látogass el az Otthonfelújítási támogatásról szóló oldalra, ezen a linken!

Milyen tetőt válasszak?

Válogass bőséges üregkamrás polikarbonát lemezeink közül, ezen a linken! A legjobb élmény, legkellemesebb hőérzet érdekében válaszd Solar Control lemezeinket! Solar Control lemezeink a fényt átengedik, de az UV sugárzáson túl az infravörös sugárzást is visszaveri, így a hőérzet kellemesebb alatta, mint a standard lemezek alatt! Solar Control lemezünk több vastagságban, víztiszta, antracitszürke és zöld színben is elérhető! Tekintsd meg referenciáinkat és éld át a polikarbonát tető adta világos terasz élményét!

A munkához sok sikert kíván:
Az A-Plast csapata!