Színes polikarbonátrendszer-kiegészítő termékek

Vadonatúj termékek az A-Plast kínálatában!

Tedd színessé!

Vigyél színt a mindennapokba és válassz vadonatúj, prémium minőségű színes profilok közül! A színes polikarbonátrendszer-kiegészítő elemek között megtalálod a

Elérhető színválaszték

Színes polikarbonátrendszer-kiegészítő termékeink azonos színárnyalatúak, az elérhető színek a barna, fehér, antracit szürke.

Finomstruktúrás porfesték

A profilok felületkezelése és porszorása, a GSB és Qualicoat építészeti szabványok aktuális előírásai alapján történik. A felhasznált porlakkok, normál homlokzati minőségű és minősítésű poliészterek. A minimum rétegvastagság az elsődleges felületeken 60 µm. A finomstruktúrás porfesték egyedülálló megjelenést kölcsönöz az alumínium felületeknek. 

Porfestett alumínium profilok

Leszorító profilok (60 mm-es kivitelben)

Vízorros- és „U“ profilok (10 és 16 mm-es kivitelben)

Színazonos rögzítőcsavarok

Horganyzott acélból, fém- és fa szerkezetekhez egyaránt.

  • 6,4×70 mm-es méretben fa szerkezetekhez
  • 5,5×60 mm-es méretben fém szerkezethez
  • Önfúró kivitelben
  • Színazonos fej felülettel
  • Színazonos előszerelt neoprénes alátéttel

Színazonos végzáró kupakok

60 mm-es kivitelben, alapanyagában színezett, a porfestett leszorító profilhoz színben passzoló termék, a profilok végeinek lezárása céljából.

Gyere el és nézd meg!

Igyekeztünk a legjobb képeket készíteni ahhoz, hogy jól látható és elképzelhető legyen új termékcsaládunk összes tagja, ugyanakkor fontos felhívnunk a figyelmet rá, hogy a valós szemrevételezésnél nincs jobb módszer! Érdemes ezeket a termékeket kézbe venni és összenézni az egyes kiegészítőkkel és lemezekkel! 

Általános tudnivalók

A porfestett alumínium profilok, a hozzájuk tartozó csavarok és leszorítókupakok, annak ellenére, hogy azonos RAL számon történik gyártásuk, a gyártástechnológiából adódóan, színárnyalatban kis mértékben eltérhetnek egymástól. Ezek a termékek építőipari termékek, a színezésük építőipari szabványnak megfelelően készül, így a festés minősége is építőipari minőséget garantál. A termékek beépítés során történő sérüléséért nem tudunk felelősséget vállalni; a termékeket kiemelt figyelemmel és gondossággal kell mozgatni, tárolni és telepíteni. Bár a termékeket védőfóliával szállítjuk, azok felületének épsége fokozott figyelmet és gondoskodást igényel. A porfestett leszorító profilok átadását követő sérülések elleni védelemről való további fokozott gondoskodás a Megrendelő kötelessége. Az opcionális tartozékok, amennyiben a megrendelés részét képezi, külön csomagolva kerülnek átadásra. A termékek átadásakor a Megrendelőt ellenőrzési kötelezettség terheli. A Szállító a termék Megrendelő részére történő átadását követően mennyiségi és minőségi kifogást nem fogad el. Egyéb, a fentiekben nem szabályozott feltételek az A-Plast Kft. általános szerződési feltételeiben olvashatóak.