Tájékoztatás

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri a jelenlegi járványügyi helyzet változásait, betartva a kormány és az egészségügyi hatóságok rendelkezéseit. A Kormányinfó tegnap bejelentett, 2021. március 8-én életbe lépő, március 22-ig hatályos korlátozó rendelkezéseihez kapcsolódóan szeretnénk tájékoztatni Önöket.

Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy az A-Plast Kft. az elkövetkezendő időszakban is változatlanul elérhető és ügyfelei rendelkezésére áll. Kollégáink a megszokott elérhetőségeken fogadják az Önök megkereséseit.

Tekintettel a bevezetésre kerülő kormányzati intézkedésekre, jelen pillanatban is figyeljük a változásokat és az újabb kormányzati kommunikációkat. Amint újabb információval rendelkezünk, haladéktalanul és részletesen tájékoztatni fogjuk Önöket.

Az esetleges kellemetlenségekért előre is elnézésüket kérjük, a magunk részéről – amíg a kormányzat és az egészségügyi hatóságok rendelkezései ezt lehetővé teszik a számunkra – továbbra is igyekszünk Önöket a tőlünk megszokott módon precízen és pontosan kiszolgálni.

Üdvözlettel,
A-Plast Kft.

Nagytarcsa, 2021.03.05.