Tetőfedő szakmai nap 2023

Február 24-én került megrendezésre a 2. Tetőfedő szakmai nap elnevezésű rendezvényünk.

A nagytarcsai központi épület volt a helyszíne az eseménynek, melynek előzménye a 2022-es évben először megrendezésre kerülő és nagy sikert arató, első szakmai partnertalálkozó, ami után sorra kaptuk a visszajelzéseket, hogy igény van az ilyen jellegű szakmai találkozókra. Így idén újra meghívtuk a kivitelező, tetőfedő partnereinket egy egész napos szakmai rendezvényre.

A program során Projekt- és termékmenedzser munkatársunk tartott egy prezentációval egybekötött előadást a termékeinkről, fejlesztéseinkről, majd az általunk forgalmazott Polikarbonát lemezek gyártását mutattuk be egy videós illusztrációval.

A délelőtti előadások után egy kérdezz-felelek részre is hagytunk időt, hiszen tavaly is sok kérdés érkezett az elhangzottakkal kapcsolatosan, valamint sok ötlet/javaslat is érkezett a résztvevőktől a kivitelezi megoldások tekintetében.

Streetfood ebédünk után egy mintatetőt készítettünk el közösen a meghívott vendégekkel, ahol kivitelezési ötleteket adtunk/kaptunk, valamint beszéltünk a tapasztalataink és a vásárlói visszajelzések alapján előforduló kivitelezési hibákról, valamint ezek megoldásairól.

Jó volt újra látni, hogy tetőfedő partnereink elkötelezettek a minőségi kivitelezés mellett és így a cégünk által forgalmazott minőségi üregkamrás polikarbonát lemezek és tartozékok jó kezekben vannak: beépítésük során a kivitelezés rendszer szinten történik, ezáltal hosszú évekig fogják szolgálni vásárlóinkat.

Külön öröm, hogy a partnereink által korábban javasolt megoldások (porfestett és előre gumizott leszorító profilok) mennyire kedvező fogadtatásra találtak, nem csak magán vevőink részéről, hanem tetőépítésben profi partnereink is nagyra értékelik, szívesen alkalmazzák ezeket.

Jó hangulatban, kötetlen beszélgetésekkel zártuk a rendezvényt délután, búcsúajándékot kapott minden vendégünk és ígéretet tettünk a folytatásra…