Szolgáltatások

Az A-Plast Kft. fő tevékenysége

Az A-Plast Kft. fő tevékenysége a polikarbonát lemezek, plexik és egyéb műanyag lemezek nagy- és kiskereskedelme. Az évek során egyre több tapasztalatra tettünk szert a Ti igényeitek megismerésében, így mára büszkén mondhatjuk, hogy a műanyag-feldolgozás területén is megbízható, stabil partnerekké váltunk. Szolgáltatásaink kiemelkedő értéket nyújtanak, mivel az állandó magas minőség mellett rövid átfutási időket és maximális költséghatékonyságot biztosítunk.

Tanácsadás

Az évek során összegyűjtött tapasztalatunkat arra fordítjuk, hogy a legkedvezőbb feltételeket és legkiválóbb termékeket nyújtsuk Nektek, törekedve arra, hogy tudásunk mindig naprakész legyen.

Keress minket bizalommal személyesen az ország immár 11 pontján és problémáidra rögtön megkaphatod megoldási javaslatainkat szakképzet kollégáinktól. Amennyiben nem tudsz személyesen elfáradni hozzánk, akkor készséggel állunk rendelkezésedre e-mailes és telefonos elérhetőségeink bármelyikén. E-mailes megkeresés esetén is számíthatsz rá, hogy a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk válaszokat adni feltett kérdéseidre!

Forgácsmentes méretre vágás

Késes vágógépeink biztosítják, hogy az általunk méretre vágott üregkamrás lemezek celláiba ne kerüljön eltávolítandó forgács, amellyel időt és energiát takaríthatsz meg.

Ezen technológia – tudomásunk szerint – jelenleg csak nálunk érhető el Magyarországon, mellyel a tőlünk megszokott pontos vágásokat immár ténylegesen forgács mentes módon, az üregkamrás lemezek roncsolódása nélkül tudjuk biztosítani minden kedves vevőnk számára felár felszámítása nélkül! A forgácsmentes vágásunk így lehetővé teszi, hogy azon vásárlóink is a lehető legkönnyebben és minden fajta bosszúság nélkül tudják kivitelezni üregkamrás polikarbonát tetőiket, teraszfedésüket, szélfogóikat vagy bármilyen egyéb üregkamrás polikarbonátból megépítendő megoldásukat, akinek esetleg nincs ideje, megfelelő tapasztalata vagy eszköze a forgácsok hatékony és teljes eltávolítására a polikarbonát lemez üregkamrái közül.

Kiszállítás

A nálunk megrendelt termékek szakszerű, sérülésmentes szállításáról saját fuvareszközeinkkel és szakembereinkkel gondoskodunk.

Magyarország teljes területére és a környező országokba is (pld. Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Románia) biztosítjuk a kiszállítást.

A saját fuvareszközeinken túl választhat futárszolgálatot is, amelyet az arra megfelelő szolgáltatóval biztosítunk.

Egyedi hosszított platós teherautóinkkal akár 7 méteres hosszúságú lemezeket is biztonsággal el tudunk juttatni hozzád. Így – például egy hosszabb tető esetén – nem kényszerülsz felesleges toldásokat kialakítani a szerkezetben, ezzel pedig nem csak pénzt takarítasz meg, hanem a létrejövő építmény is szebb és tartósabb lesz (csökken például a bepárásodás veszélye).

További kényelmi szolgáltatásunk a számodra, hogy minden kiszállítást végző kollégánk rendelkezik POS terminállal, tehát házhozszállítás esetén a számlát készpénzben illetve bankkártyával is tudod rendezni.

Általános díjszabásunkról itt tájékozódhatsz.

    Kép feltöltése (opcionális, maximum 3 db képet tudsz feltölteni, képenként legfeljebb 7 MB méretben.)

    Húzd ide a képeket
    vagy